Cercar en aquest blog

diumenge, 20 de novembre del 2011

Concurs MAURIMAT 2011

Matemàtics en el temps
El departament de matemàtiques posa en marxa, com cada any, el concurs Maurimat, enguany amb algunes novetats. A banda dels alumnes de l'IES  Antoni Maura, hi poden participar els alumnes dels instituts que formen part del projecte Comenius. També hi haurà col·laboració amb el Maurifull digital, ja que hi trobareu les pistes del concurs. 
Heu d'anar a la pàgina "MAURIMAT-MATEMÀTICS EN EL TEMPS, que trobareu a la part de dalt d'aquesta pàgina. Les pistes es publicaran cada dimarts i cada divendres.

ANIMAU-VOS A PARTICIPAR-HI!!!

dimecres, 16 de novembre del 2011

4t ESO A

Els alumnes de 4t ESO A pinten la seva aula
Els alumnes de 4t A, juntament amb la seva tutora, Míriam Monserrat, varen pintar la seva aula. Aquí teniu les fotos que ens han fet arribar. Des d'aquí volem donar-los l'enhorabona per aquesta iniciativa. Esperam que altres grups seguesquin el seu exemple i tenguin les aules ben netes i pintades.





dimecres, 9 de novembre del 2011

Xerrada sobre la SIDA

DANCE 4 LIVE
El passat mes d'octubre varen venir uns joves a explicar-nos coses sobre la SIDA.
Varen dir que la SIDA, a més de transmetre's sexualment també es pot transmetre d'altres formes.
Ens varen fer ballar un ball "Internacional", que ballen els al·lots de tot el món.
També ens varen llegir una carta d'una al·lota que tenia la SIDA, però hi va posar remei als 20 anys.
Això pareix "no importar" a primera vista, però hem de tenir cura.
Juan Manuel i Estefanía (3rC)

dimecres, 2 de novembre del 2011

Traducció

El professor Juanjo Delgado ha publicat una traducció al castellà del llibre La Muerte de Venecia de Maurice Barrès a la col·lecció Terra Incògnita de José J. de Olañeta, editor. A més a més, el pròxim mes de novembre sortirà, si tot va bé, una nova traducció de Régnier: es tracta de La Altana o la vida veneciana i són les memòries de les dotze estades que va fer Régnier a Venècia. És un llibre de gairebé 400 pàgines, que sortirà il·lustrat amb fotografies molt interessants. La muerte de Venecia, segons el traductor, és un dels que millor mostra el romanticisme de Venècia. Barrès penetra en els petits canals, en els barris més solitaris... No és un recorregut típic per Venècia, sinó més aviat el contrari.