Cercar en aquest blog

dijous, 27 de setembre del 2012

Inici de curs

Impressions d'inici de curs

Vàrem començar dia 13 de setembre, fent la presentació amb el tutor, fins a dia 22 de juny de 2013, dia que acabaran les classes. Enguany ens han dit que no farem cap sortida per la crisi. El principi de curs ha estat molt bé, han estat molts de canvis i molta de gent nova. Esper aprovar per poder passar de curs.
Gastón (3rC)

Aquest principi de curs ha estat molt bé! No m'ha tocat amb tots els companys de l'any passat, però sí amb alguns. Això m’ha agradat molt. Els professors... Els professors tots són agradables, encara que de vegades tenguin un caràcter fort. L'únic que esper és que tot vagi bé enguany.
Génesis Semisterra (3rC)

Enguany m’he fixat que cada curs hi ha més nins que comencen primer d’ESO a l’IES Antoni Maura. Els professors diuen que per culpa de les retallades no es podran fer les excursions que havíem de pagar.
Joset (3rC)

Enguany hi ha molts de professors nous i professores noves. N’hi ha alguns que se'n varen anar quan jo anava a 1r d’ESO i ara han tornat al Maura. La meva classe d’aquest curs són els mateixos de l'any passat, però hi ha més nines que nins. Jo estic molt contenta amb el meus companys.
Lorena Páez (3rC)

Encara que som nova en aquest institut i només hi duc uns dies, m'ha impressionat bastant, m'agraden molt les classes, els professors, els alumnes, el centre... Jo vénc d'un institut amb moltíssima de gent, molts de professors, moltes activitats extraescolars, molts de concursos per no embrutar ni contaminar i poder reciclar millor... Totes aquestes iniciatives es podrien aplicar al centre. L’IES Antoni Maura és un centre que m’ha fet molt bona impressió.
Alicia Tugores (3rA)

L'institut me pareix que és molt bo, responsable... Està molt ben organitzat, és un bon centre. Els professors me pareix que són responsables, la gent és molt bona, t’ajuden si ets nova, els companys són agradables, encara que alguns no.
Denisa (3rA)

El primer dia jo estava molt nirviosa, hi havia un munt de nous estudiants, els mestres no tot ho sabien, el primer dia vaig veure que la tutora és una persona molt amable; és també la meva professora d'anglès. 
L’ambient de l’aula és molt bo.
Lin Xiao (3rA)


dijous, 20 de setembre del 2012

Presentació

Qui som enguany?

Hola, som n'Alicia Tugores, tenc 13 anys, a punt de complir els 14. Jo ara fa poc que me n’he anat a viure amb la meva mare, per això m'he canviat d'institut. Ara visc amb la meva mare, la meva germaneta petita i amb els meus cans. Vaig elegir l'institut Antoni Maura perquè ja hi coneixia molta gent i he tengut molta sort perquè m'ha tocat amb una gran amiga meva a classe. Vaig a 3r A.  Som una nina molt divertida, alegre, madura, responsable, dormilega, m'agrada molt patinar, ballar, cantar, passejar, connectar-me al tuenti, facebook...

***
Som na Denisa Catalina Niculai i he vengut de Romania. La meva mare és de Romania i el meu pare també. Tenc dues germanes i un germà. Una de les meves germanes nom Ana, l’altra Georgiana i el meu germà nom Adrian. Ara jo amb la meva família vivim a Palma fa gairebé un any. El meu germà petit Adrian té 4 anys, Ana, la meva germana, en té 13 i l'altra té 12 anys i jo 14. Vaig a 3rA. Som molt divertida, madura... M'agrada ballar, escoltar música...

***
El meu nom és Lin, tenc 15 anys, som de Xina, ara estudii a l’IES  ANTONI MAURA, vaig  a tercer d'ESO, visc a la barriada de Pere Garau. M’agrada veure vídeo i llegir còmic, no m'agrada la pastanaga. Som una al·lota relativament brillant, és clar, juntament amb bons amics.


***
Hola, el meu nom és Gastón Alexander Saldívar. Vaig néixer a Argentina-Mendoza l'any 1997. Tenc 2 germans, un de 16 anys i una germana de 17. Vaig a l’institut Antoni Maura, al polígon de Llevant. Abans jugava a futbol a un equip, però m'he retirat. Jugava a cadet. Ara em dedic a ca meva a estudiar.

***
Hola! El meu nom és Génesis, tenc 14 anys i som d’Equador. Vaig al curs 3r C. Estic en aquest institut des de 1r d’E.S.O i encara me queden dos anys per davant! El temps que duc en aquest institut m’ho he passat molt bé, tant a principi de curs com ara! Som molt simpàtica i m'agrada fer amics.

***
Hola. Bon dia. Som en Joset. Tenc 13 anys. Visc a Mallorca fa més de 9 anys, però vaig néixer a Equador, a Amèrica del Sud. Ara vaig a l’IES Antoni Maura,  del Polígon de Llevant i faig  3r d’ESO.Estic content perquè he passat a 3r amb 5 excel·lents. SOM MOLT APLICAT!!! Estic fent rugbi fa poc temps amb un amic anomenat Nicolás Costa. Som un al·lot molt tímid. Però a la nit som un altre al·lot!.xD

***


Hola, som na Lorena Páez i tenc 16 anys. Som del curs 3r C. Duc 3 anys a l’institut i encara me’n queda un més, però aquests 2 anys esper gaudir-los al màxim. Som molt simpàtica, agradable i la gent me diu que som molt guapa.

***

    Hola. Em dic Nico i visc a Mallorca, però vaig néixer a Uruguai. Tenc tretze anys i vaig a l’institut ANTONI MAURA. Ara vaig a rugbi amb un amic, el meu hòbbit preferit és Frodo.

***
 
El meu nom és Xiaochu, som de Xina, tenc 15 anys, estudii a ANTONI MAURA, vaig a 3r d'ESO A, m'agrada llegir manga i veure pel·lícules d'animació. M'agrada jugar a l'ordinador i escoltar música.
 



dimarts, 18 de setembre del 2012

Començament de curs

Comença el curs 2012/13


L'EQUIP MAURIFULL VOS DESITJA UN BON COMENÇAMENT DE CURS 2012/2013
Dijous dia 13 va començar el curs. Aquest dia vàrem assistir a l'acollida per part del tutor. Divendres dia 14 ja començàrem les classes. Els pròxims dies es presentarà l'equip Maurifull i començarà la tasca del nou equip de redacció. Aviat tendreu notícies, reportatges, entrevistes i moltes imatges relacionades amb l'institut.