Cercar en aquest blog

divendres, 23 de gener del 2015

Festa de Sant Sebastià

SANT SEBASTIÀ A L'IES ANTONI MAURA
El passat dilluns,19 de gener, vàrem celebrar a l'IES ANTONI MAURA la festa en honor al patró de Palma. Hem de dir que es va veure afectada per la pluja, però no es va aturar per això, sinó que es varen haver de traslladar les torradores a la zona de tecnologia, davall les porxades.
Però abans d'això, alguns alumnes del centre i professors es varen disfressar de dimonis. Varen anar classe per classe espantant nins i nines del centre. A la classe de 3rA la professora es va espantar molt i tots cridaven. Hi havia un dimoni que portava una motoserra, un altre un martell i els dos darrers duien una tela i se'n duien la gent. Anaven tirant petards i cridant pels passadissos.
Després vàrem baixar corrents al pati. Els alumnes que estan preparant el viatge d'estudis estaven venent pa amb sobrassada, salsitxes... Hi havia torradores per poder torrar.
Un professor va anar amb la càmera a la mà gravant tot el que veia. Hi havia professors que s'espantaven amb el renou. Cal dir que les màscares estaven fetes artesanalment.
Finalment les dones de la neteja varen acabar fent net el doble.

Estefanía Lualdi
Elías Canale

diumenge, 18 de gener del 2015

Sant Sebastià

Festa de Sant Sebastià 2015 
a l'IES Antoni Maura

Dilluns dia 19 celebrarem a l'institut la festa de Sant Sebastià. Com ja és habitual, la festa començarà al segon pati (és a dir, a les 12.55 h) i s'allargarà fins a les 15.00 hores.

Podeu venir disfressats de dimonis o vestits 
de negre i vermell!
Hi haurà actuacions de dimonis i foguerons, on podreu torrar botifarrons, llonganissa, salsitxes... La venda de menjar i begudes serà a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO.

Recordau que dia 20 és Sant Sebastià, que és el patró de Palma i és festa al municipi.

dimecres, 7 de gener del 2015

Activitats dia 19 de desembre

Activitats de Nadal
El passat dia 19, a l'IES Antoni Maura, es varen celebrar diferents activitats. 
Els alumnes varen estar durant tota la setmana decorant les aules amb motius nadalencs. Els jurats passaren a qualificar totes les aules i, després d'això, digueren els guanyadors de cada cicle.
Els alumnes entraren a classe a les nou del dematí. Cada grup va fer una actuació a la sala d'actes. Després de les actuacions, hi va haver diferents tallers: d'esports, de fer coques de torró...
En finalitzar els tallers, es va vendre xocolata calenta i coques a 1 euro. També la gent va poder comprar coses al mercat solidari, que són peces de roba o objectes que la gent ja no utilitza.
Estefanía Lualdi, Elías Canale, Pedro Martorell

Aquí teniu algunes fotografies d'aquestes activitats:

A les 9.00 h els tercers, quarts i batxillerats varen anar a la sala d'actes per cantar la Nadala que havien preparat.
Es varen dur a terme diferents tallers, com per exemple el de coques de torró que es realitza cada any.

Els alumnes havien decorat les aules per al concurs de Nadal:



Com sabeu, hi hagué el mercadet solidari, durant el qual es recaptaren 410 euros que es destinaran a les escoletes de Nicaragua.

 A les 12.00 hi va haver una xocolatada:
I per acabar, alguns professors cantaren una nadala: