Cercar en aquest blog

divendres, 21 de desembre del 2012

Sortida per Palma

Excursió
Dia 20 de desembre tots els tercers d'ESO ens n'anàrem per Palma d'excursió. Com la vàrem fer pel nostre compte, no vàrem haver de pagar doblers i la vàrem fer a peu, un bon passeig!
Va ser molt interessant. Primer ens aturàrem a Cort a veure el betlem. Tot seguit vàrem anar cap la plaça Major (on ens deixaren uns 30 minuts per fer el que volguéssim), després de la plaça Major, anàrem a la CAIXA a veure una exposició sobre les drogues. Va ser divertit, ja que era molt interessant i l'exposició estava molt bé. Més tard anàrem a dos llocs més a veure uns betlems que estaven super ben fets: eren molt grossos, tenien de tot, amb moltes figuretes i qualcuna molt graciosa... Llavors vàrem anar a la plaça d'Espanya i ens varen deixar una estoneta més perquè anàssim pel nostre compte.
Jo m'ho vaig passar molt bé, crec que vaig menjar moltíssim: una barra de pa sencera, dos gelats i pollastre amb patates que, per cert, el millor que he menjat!!
Bé, quan acabàrem cadascú se'n va anar a ca seva i uns altres a l'institut amb els professors. Després tots a ca nostra.
GRÀCIES ALS PROFESSORS QUE VAREN ORGANITZAR AQUESTA EXCURSIÓ, 
BONES FESTES!!!
Alicia Tugores

***
Excursió
L'excursió va ser molt bona. Vàrem visitar l'exposició de drogues a La Caixa i vàrem visitar tres betlems. Ha estat molt bé.
Denisa

***

Sortida de tots els tercers
El dia 20 de desembre tots els alumnes de tercer han fet una sortida per Palma. Vàrem anar a Caixa Forum a veure una exposicio sobre què són les drogues i les conseqüències negatives que tenen sobre els consumidors. Va ser molt interessant. Hi havia programes que te situaven per on es distribuïa, qui les distribuïa....També hi havia més aparells electrònics que et feien com un simulador de com et sents quan estàs drogat, a qui pot afectar... Després de l'exposició vàrem anar a veure alguns betlems per Palma. Seguírem cap a la plaça Espanya per anar cap a ca nostra.
Va ser una gran excursió.
Joset Murillo