Cercar en aquest blog

dilluns, 20 d’octubre del 2014

EL DIA DE LES VERGES


FESTA DE LES VERGES


AVIAT SERAN LES VERGES!

Aquest dimarts 21, el dia de les Verges, al primer pati es vendran clavells i bunyols, organitzat pels alumnes de 4t d'ESO.
També hi ha alumnes que faran una “tuna del Maura”, aquesta activitat està a càrrec del professor Àngel Fernández i amb la col·laboració d'alguns alumnes del centre.
En aquesta festa els pretendents festejaven les seves estimades contractant grups musicals perquè les rondassin. Les estimades obsequiaven els músics amb bunyols i vi dolç.
Actualment la festa ha evolucionat convertint-se en una ocasió més perquè els joves es divertesquin recorrent els carrers de pobles i ciutats la nit del 20 d'octubre. Destaquen les celebracions de Búger, Marratxí, Porreres, Palma i Alcúdia. En algunes localitats fins i tot les bandes municipals se sumen a la festa. S'han incorporat recentment cançons estudiantils i regals de flors, a més dels típics bunyols i el vi dolç. Es consumeixen bàsicament dos tipus de bunyols, uns al forn farcits de nata, crema o trufa i altres fregits elaborats amb patata.

ESPERAM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!

Stefania Lualdi
Elías Canale