Aquí teniu la recepta dels tradicionals bunyols, per si qualcú s'anima a fer-ne.
INGREDIENTS:
3 ous sencers
125 grams de llet
125 grams d’aigua
500 grams de puré de patata, moneato o mesclat
500 grams de farina fluixa
30 grams de llevat de pa
Un polset de sal
1 cullerada de saïm
125 grams de llet
125 grams d’aigua
500 grams de puré de patata, moneato o mesclat
500 grams de farina fluixa
30 grams de llevat de pa
Un polset de sal
1 cullerada de saïm
ELABORACIÓ:
Mesclau tots els ingredients de la massa fins a aconseguir una pasta homogènia. A continuació l'heu de deixar tovar una hora a temperatura ambient.
Després feis unes bolletes amb l’ajuda d’una cullera i fregiu-les dins abundant oli calent.
Un cop freds s'hi ha de posar sucre o mel.
Després feis unes bolletes amb l’ajuda d’una cullera i fregiu-les dins abundant oli calent.
Un cop freds s'hi ha de posar sucre o mel.
Recepta cercada per: Taina Pérez