Cercar en aquest blog

dimarts, 4 de juny del 2013

VII Olimpíada IES Antoni Maura

Olimpíades del Maura
Enguany han estat unes olimpíades amb un començament molt bo. Els alumnes varen arribar i quasi tots varen obeir les normes que varen anar dient. Quan arribaren tots els alumnes va començar l'escalfament, que va ser dirigit per na Gloria, però enguany va ser més curt que els anys anteriors. Després ens digueren que tots els alumnes havíem de pujar a les grades i varen donar el crit que començaven les olimpíades.
Després començaren a cridar alumnes per a cada categoria.

3rB: va ser la classe guanyadora de més medalles, però no se'n dugueren la copa de grup que repartien cada any. Va ser un dels millors grups que va participar a les olimpíades. Varen guanyar: Martin (dues medalles) 50m i relleus, Javi (medalla en relleus), Eunice (pes)...

3rDiver: Eduardo se'n va dur una copa per batre un record a pes. També Debora va guanyar una medalla a la categoria de pes.

3rA: se'n va dur una medalla (Alba en 50m) i la copa de les millors camisetes i de l'única pancarta.

3rC: varen animar molt el seu grup, encara que varen ser poquets i se'n varen endur tres medalles (Younes en salt masculí; Ruth en 50m i Mònica en salt femení).

Però me'n vaig adonar que enguany no estaven tan ben organitzades com altres anys. Alguns alumnes varen haver de repetir algunes proves i estaven esgotats.
Joset Murillo
Fotos: Joset Murillo, Ruth Mayoral i Saray Guerrero

Apunt de na Denisa
Les olimpíades han estat les millors de tots els anys, perquè gràcies a aquestes olimpíades el grup 3r A ens hem adonat que som un grup unit i que ens estimam molt.
Hi ha hagut molta competència i moltes caigudes, encara que també al final hi ha hagut una mica de brega.
Ha fet molt de sol i hi ha hagut alumnes que s'han posat molt vermells.

En definitiva, les olimpíades varen ser “super guapes” i al final la copa de millor grup va ser per al grup de 3rA.

Denisa Niculai

Aquí teniu un reportatge fotogràfic de les Olimpíades amb fotos que ens han enviat en Joset Murillo, na Ruth Mayoral i na Saray Guerrero de 3rC: