Cercar en aquest blog

dimarts, 20 de setembre de 2011

Equip Maurifull

PRESENTACIÓ EQUIP MAURIFULL

Aquí teniu una presentació dels membres de l'equip Maurifull. Som alumnes de 3r d'ESO de l'IES Antoni Maura que feim l'optativa de Processos de Comunicació.
Som en José, tenc 15 anys, vaig a la classe de 3rA. Som aquí des de primer d'ESO. Esperem que aquest Maurifull tengui molt d'èxit. M'agrada fer graffitis, m'encanta tot el que sigui reggae.
Una salutació per a tothom. Esper que vos agradi el MAURIFULL
***
Hola, som na Marta, les meves aficions són: muntar a cavall i nedar, els meus colors preferits són el turquesa i el pistatxo.
 ***
Hola, som n'Alejandra, tenc 14 anys, les meves aficions són nedar, ballar i passejar amb les meves amigues, no tenc color preferit, m'agraden tots.
 *** 
Som n'Andrés Romero, vaig a 3r ESO C. M'agrada jugar a futbol, sortir amb els amics i amigues i jugar amb la PlayStation 3.
***
El meu nom és Dani. Vaig néixer a Perú el 1996. El meu aniversari és dia 6 d'agost. Vaig arribar a Palma el mes de febrer de 2010. M'agrada jugar a futbol i també m'agraden molt les platges de l'illa.
***
Hola, el meu nom és Juan Manuel Marfil, som d´Espanya. Tenc 15 anys, d'aquí poc faré els 16. M´agrada quedar amb els amics i anar a l´escola per veure'm amb els amics. M´agradaria molt que la gent del Maura s´interessàs pel centre i el Maurifull.
  ***
Hola, som na Marina Siles, tenc catorze anys. Les meves aficions són: els esports, quasi tots en general, també m'agrada la música.
***
Hola, som na Melani Camacho, tenc setze anys. Les meves aficions són: el futbol, rugby, natació etc..., també m'agrada escoltar música i veure la televisió; tot, menys estudiar.
***
Hola, el meu nom és Nahomi, tenc 14 anys, som equatoriana, però m'he criat a Espanya. M'agrada molt nedar, passejar amb les meves millors amigues i passar-ho molt bé. Al Maurifull m'agradaria fer coses noves, posar-hi coses gracioses que interessin als altres :) :D
***
Hola, som en Sinan, tenc 14 anys, som de Bulgària. M'agrada jugar a futbol, escoltar música, sortir amb els meus amics i xatejar amb ells. En aquest curs m'agradaria penjar moltes fotos d'excursions divertides de l'institut i de coses interessants. Esper poder-les penjar al Maurifull amb la resta de companys de processos de comunicació.
***
Som na Taina, tenc 15 anys. M'agrada jugar als ordinadors i escoltar música.
*** 
Som en Josep M. Pol. Les meves aficions són juntar-me amb els meus amics, mirar el Tuenti cada dia... Tenc 14 anys. La meva assignatura favorita és Educació Física. M'agrada el futbol… 
*** 
Som en Sergio, tenc 15 anys, vaig a 3rA. Som d'aquí, de Palma. Esper que aquest Maurifull vos agradi més que els altres anys, m'agrada patinar amb l'skate i poc més. Això és tot...
***
El meu nom és José Antonio Heredia. M'agrada fer esport (futbol) i m'agraden els cotxes 
i el F1.  Tenc 14 anys.

Una salutació molt cordial