Cercar en aquest blog

dilluns, 13 de febrer del 2012

El cinema

Els alumnes de Processos de tercer d'ESO hem estudiat el tema del cinema. Hem après moltes coses sobre el seu origen, la seva història, etc. Hem vist un clàssic del cinema Temps moderns de Charles Chaplin. Aquí teniu alguns comentaris sobre aquesta pel·lícula.

 Charles Chaplin 
Temps moderns
La pel.lícula és en blanc i negre i sense so. El protagonista i director és en Charles Chaplin, acompanyat de Paulette Goddgard. És una pel·lícula muda, però de vegades surten escrites frases amb anglès dient l'argument. Els actors gesticulen moltíssim perquè els entenguem.
Marina (3rA)

És una pel·lícula molt interessant, ja que és en blanc i negre i a més és de cine mut, que és així com va néixer el cinema com una de les set arts.
Taína (3rA)

La pel·lícula està molt bé, encara que fos en blanc i negre. El protagonista, Charles Chaplin, fa molt bé el seu treball, és graciós, i l’al·lota que l’acompanya també. La pel·lícula tracta d’un home que es torna boig i el fan anar a la presó. Després coneix una al·lota i tenen moltes aventures.
Andrés (3rC)

Argument
Aquesta pel·lícula tracta sobre la feina, el temps de la crisi, etc. Tot comença amb Charlot que treballa en una fàbrica apretant caragols, un dia té un tic nirviós i acaba a la presó. En Charlot fa una bona acció allà i surt amb un permís per poder treballar. Passen uns dies i a en Charlot el fan fora de la feina que havia aconseguit. Coneix una al·lota que li agrada i junts volen començar una bona vida. Primer en Charlot aconsegueix feina en un centre comercial, però no dura molt. Després l’al·lota, que és òrfena, aconsegueix feina en un bar, on també haurà de treballar ell. Tot va bé en aquesta feina, però un dia hi van uns policies per detenir l’al·lota (ja que la tenen com una lladre), però Charlot i ella escapen i decideixen començar una nova vida en un altre lloc.
Nahomi (3rC)

Es tracta d’una pel·lícula de Charlot. Tracta d’un home que treballava en una fàbrica, però després té un atac nirviós i el fan fora de la feina. Va a la presó, però després surt perquè els havia salvat d'un home que estava traient els presoners. Després de sortir de la presó es troba amb una al·lota que estava robant un pa i Charlot diu que ha estat ell. S’acaben fent amics i després cerquen una feina. Al final de tot la policia vol agafar l’al·lota, però escapen i intenten començar una nova vida.
Jheny (3rC)