Cercar en aquest blog

dissabte, 11 d’octubre del 2014

EQUIP MAURIFULL


CURS 2014-15
AINHOA BELLVER
El meu nom és Ainhoa Bellver Redondo, tenc 14 anys. Vaig estudiar al col·legi des Molinar, Infant Felip, ara vaig a l'IES ANTONI MAURA i faig 3rA. Tenc un germà que és més petit que jo, té 6 anys. M'agrada anar cada setmana a veure jugar a futbol el meu germà . Som del Barça i m'encanta el futbol. El meu color preferit és el vermell i el menjar que més m'agrada és el que fa ma mare. M'agrada molt veure Mujeres y Hombres y Viceversa.



PEDRO MARTORELL 
1. Té 13 anys, va néixer el 3 de desembre.
2. El seu color preferit és el vermell. 
3. Va néixer a Mallorca i viu a sa Gruta. 
4. Li agrada jugar a la play i estar amb els seus amics.
5. Té un germà de 21 anys.
6. De major li agradaria ser creador de jocs.
7. En el seu temps lliure li agrada jugar a la play, especialment al Destiny.
8. Li agrada el futbol.
9. El seu menjar preferit és la pizza.
10. La seva afició és jugar amb el mòbil.
11. El seu equip preferit és el FC BARCELONA

NEREA MORENO
El seu nom és Nerea Moreno Heredia. Té catorze anys i en fa quinze l'onze de novembre. Té una germana petita , que nom Lucía i té 9 anys. El seu menjar preferit és la pizza, el Burger King, el kebab i els espaguetis. En el seu temps lliure li agrada anar a passejar amb les seves amigues i el seu programa favorit és ''myhyv''. Els seus colors preferits són el rosa i el blau. De gran vol ser esteticista, perquè li agrada molt fer ungles, pentinats i maquillar. Ha nascut a Palma. El seu equip preferit és el Real Madrid. Li agrada el flamenc el rap i el pop.

ELIAS CANALE
1. Té 14 anys, va néixer el 24 d'agost del 2000.
2. És d'Argentina i viu a Palma.
3. Té 3 germanes grans, de 15, de 21 i 22 anys.
4. De major vol ser cuiner.
5. El seu color preferit és el blau.
6. Li agraden els jocs de guerra i futbol.
7. Al seu temps lliure li agrada jugar a la PS VITA, al joc Fifa 2013.
8. El seu menjar preferit és l'escalop
9. La seva afició és cuinar.
10. No li agrada venir a l'institut.
11. El seu equip preferit és el FC BARCELONA.

VÍCTOR ALFAMBRA
Es diu Víctor Alfambra Mateos, té 14 anys i és fill únic. Li agrada el tennis, el seu equip de futbol preferit és el Real Madrid. Va néixer a Palma, li agrada l'arròs a la cubana, el seu color preferit és el blau. No li agrada l'institut, li va malament. És un nin divertit, sociable i li agrada empipar la gent.

LAURA CECILIA
Na Laura va a 3r C, és una bona nina. Té 13 anys. Li agrada molt jugar amb la consola. Viu a Marratxí. La seva sèrie preferida és Veterinario al rescate. Li agraden tots els colors, no en té un de preferit. Ve a l'IES Antoni Maura des de 1r d'ESO i les assignatures que més li agraden són música i matemàtiques.

VÍCTOR ANGULO
En Víctor té 17 anys i va a 3r B. Té dos germans. Li agrada molt dibuixar, el seu color preferit és el blau. El menjar que més li agrada és la pizza. Les seves aficions són el futbol. És del Mallorca i del Madrid. És un alumne nou a l'IES Antoni Maura i li agrada molt. Tot ha anat bé fins ara.

WELLINTON SANDOVAL
El seu nom és Wellinton Sandoval, té 16 anys; va estudiar al Joan Miró i ara a l'IES ANTONI MAURA. Li agrada molt jugar a futbol i és del Barça. Té cinc germans. Li agrada molt el color negre i la paella.

FRAN MESA
S'anomena Fran Mesa Mingorance. Va néixer el 19 de juliol del 1999 a Palma, té 15 anys. És castany amb els ulls marrons. Té 3 germans i una germana. Li agrada el futbol i escoltar tot tipus de música. Gairebé sempre duu gorra. El seu menjar preferit és el kebab, i el color que més li agrada és el blau. És del Real Madrid. Viu al Molinar, va anar a l'escola Infant don Felip. És repetidor, anava a 3rB i l'han canviat a 3rC, ha començat bé el curs de moment. És molt divertit i simpàtic.