Cercar en aquest blog

divendres, 23 de gener del 2015

Festa de Sant Sebastià

SANT SEBASTIÀ A L'IES ANTONI MAURA
El passat dilluns,19 de gener, vàrem celebrar a l'IES ANTONI MAURA la festa en honor al patró de Palma. Hem de dir que es va veure afectada per la pluja, però no es va aturar per això, sinó que es varen haver de traslladar les torradores a la zona de tecnologia, davall les porxades.
Però abans d'això, alguns alumnes del centre i professors es varen disfressar de dimonis. Varen anar classe per classe espantant nins i nines del centre. A la classe de 3rA la professora es va espantar molt i tots cridaven. Hi havia un dimoni que portava una motoserra, un altre un martell i els dos darrers duien una tela i se'n duien la gent. Anaven tirant petards i cridant pels passadissos.
Després vàrem baixar corrents al pati. Els alumnes que estan preparant el viatge d'estudis estaven venent pa amb sobrassada, salsitxes... Hi havia torradores per poder torrar.
Un professor va anar amb la càmera a la mà gravant tot el que veia. Hi havia professors que s'espantaven amb el renou. Cal dir que les màscares estaven fetes artesanalment.
Finalment les dones de la neteja varen acabar fent net el doble.

Estefanía Lualdi
Elías Canale