Cercar en aquest blog

dimarts, 8 de maig del 2012

Olimpíades

Olimpíades IES Antoni Maura 2012
 Dia 11 de maig se celebren les Olimpíades a Son Moix

El departament d´Educació Fisica de l´IES Antoni Maura celebra com cada any unes jornades esportives a Son Moix en les quals alumnes de diferents cursos de l´ESO i batxillerat competiran per quedar en primer lloc, al·lots contra al·lots i al·lotes contra al·lotes en les següents modalitats:
-100 metres
-50 metres
-llançament de pes
-relleus...
Aquestes jornades esportives s´han convertit en una tradició en què tots els alumnes, inclosos tots aquells que tenguin discapacitats motores, hi poden participar i formar part d´aquest esdeveniment en una cursa de cadira de rodes. Aquestes olimpíades enguany es celebraran DIA 11 DE MAIG. Començaran a les 9.00 h i finalitzaran a les 14:30 h. Totes aquelles persones (familiars, amics...) podran venir a gaudir d´aquesta celebració.

Són un esdeveniment perquè els alumnes i professors del Maura puguin compartir un dia a l'aire lliure, fent esport i divertint-se...
Uns quants alumnes faran curses de 100 metres, de 50 metres, relleus, curses especials, curses de professors, salt i pes. En canvi, d’altres hi aniran NOMÉS a divertir-se i a estar amb els seus companys a l'aire lliure...
Però el més importart en les Olimpíades són les corregudes dels profes, on per primera vegada podem veure els professors fent coses a les quals no estam acostumats.
AQUESTA és la sisena edició en què se celebra aquest gran esdeveniment.

Ens duran fins a Son Moix amb uns autocars. En arribar prepararan la pista i amb el professor d’educació física farem un escalfament fins que arribin els altres alumnes. Tots els alumnes hi poden participar, des de 1r d’ESO fins els de Batxillerat. Hi haurà moltes activitats per fer: llançament de pes, relleus, salts... Els tres primers de cada activitat rebran medalles; també hi ha uns records fets per algunes persones.
 Esperam que guanyeu moltes medalles!!! Sort!!!

Taína Pérez (3rA), Nahomi, Sinan, Juan Manuel, Alejandra, Josep, José Antonio, Jheny i Andrés (3rC)