Cercar en aquest blog

dimarts, 15 de maig del 2012

Olimpíades

 IESAM: "ESPORT VIU, VIU L'ESPORT"

A l'IES Antoni Maura ens interessen les persones i treballam pel desenvolupament integral dels nostres alumnes, tant acadèmicament com en el seu desenvolupament personal. Pretenem que siguin persones íntegres i compromeses dins una societat cada vegada més deshumanitzada. El Departament d'Educació Física treballa l'esport des d'un punt de vista humanista i els resultats són molt satisfactoris.

L'èxit d'aquestes olimpíades tan particulars és rotund. Tots som conscients del benefici que suposa per a la nostra comunitat educativa.

Durant aquest dia la celebració de les olimpíades "Esport viu, viu l'esport" regna la cordialitat, el respecte, el sacrifici i el bon ambient entre alumnes i professors. És emocionant veure com tots els alumnes es recolzen i interactuen i com els professors de totes les matèries s'impliquen i valoren als alumnes. Aquest dia tots som una pinya i som capaços de gaudir conjuntament i ser conscients que la nostra tasca educativa, de vegades tan infravalorada, és molt apreciada per tot l'alumnat.

Aquest dia ens amenitza durant tot el matí la "batucada" del Maura, alumnes i exalumnes del propi centre que a ritme de tambor col·laboren en aquesta activitat.