Cercar en aquest blog

diumenge, 17 de juny del 2012

Impressions de final de curs


Recuperacions, a la vista!!!!!!!;)
Les recuperacions ja arriben i les persones que han de fer exàmens de recuperació ja han començat a estudiar; jo, per exemple, ja he començat a estudiar, ja que he de recuperar diverses matèries, com català. Bé, però el consol és que les vacacions ja són a punt d'arribar, així que posau-vos les piles i a estudiar, que ja queda poc!!! Si no recuperau els exàmens que vos han quedat, haureu de recuperar-les el setembre o el curs que ve, i això se vos complicarà molt.
Alejandra Carolina Torres
***

Activitats de fi de curs

Darrerament les EXCURSIONS són més comunes. Els alumnes de segon d'ESO han anat a Port Aventura durant dos dies, el que és molt estrany ja que en cursos passats no deixaven fer viatges d'estudis a cursos inferiors a tercer d'ESO.

Enguany els de TERCER curs anirem o, millor dit, aniran a AQUALAND, ja que els tres cursos de tercer varen decidir anar al mateix lloc on havíem anat l'any passat. Però una classe no va voler fer el mateix, o la majoria dels alumnes d'aquesta no ho volgueren: 3rC quedarem fora de l'institut per anar tots junts a fer alguna cosa diferent.
Segurament la majoria de la classe anirem a la platja, sabem que l'any hi ha molts de canvis i gairebé cap de nosaltres estarem una altra vegada junts. Així que vàrem decidir fer alguna cosa diferent i especial, per poder estar sense profes i fent el que millor ens sembli, el que vulguem.

El dia de l'excursió a AQUALAND serà dimecres 20, dos dies després d'acabar el curs.

Bona sort a tots en les notes!

Jheny i Nahomi