Cercar en aquest blog

dijous, 14 de febrer de 2013

Reportatge

Aquests dies hem vist un reportatge titulat "Columbainero". Tracta de la història d'un jove que va ser detengut a Palma el mes d'octubre passat. Segons diuen, volia atemptar contra la Universitat de les Illes Balears. 

Aquí teniu alguns comentaris sobre aquest fet:

Aquest reportatge ens ha donat més informació sobre la vida del jove que pretenia posar explosius a la Universitat de les Illes Balears, i de com hi ha persones que poden fer coses molt dolentes. No m'imaginava que una persona tímida, que, segons ell, només volia fer amics, arribàs a ser conegut al món.
Quin al·lot més boig! Però molt bé el periodista que va avisar de tot . Gràcies a ell i a la intervenció de la policia es conserva la UIB. No m'ha agradat que surtin els materials per fer un explosiu i l'empresa que va vendre tot això a en Juan Manuel Morales. Podria haver explotat la UIB per culpa del bulling que va patir a l'institut .

Joset Murillo

***
És increïble com una persona tan jove és capaç de preparar un pla així. L'únic que volia és que qualcú li fes un poc de cas, no és gens fàcil estar tot sol, no tenir a ningú devora tu que et doni suport en tot, que hi sigui en les coses bones i en les dolentes, qualcú que et faci companyia sempre, que te faci riure i tot això. És molt dur estar tot sol. Crec que tot ho va fer per cridar l'atenció.

Alicia Tugores

***