Cercar en aquest blog

divendres, 31 de maig del 2013

RCD Mallorca

Visita de dos jugadors del RCD Mallorca: 
Javier Arizmendi i Uche
El passat 29 de maig dos jugadors del Mallorca varen fer una visita sorpresa a l'institut IES Antoni Maura pel tema del “coaching”. En principi només havia de venir un d'ells, però va venir un altre jugador, la qual cosa va ser millor per a l'activitat dels alumnes de “coaching”.
Les “coachings” varen preparar tot això perquè ens ajudaria a veure que treballant molt dur i tenint esperances pots arribar a fer i a ser qualsevol cosa a la vida.

Un dels alumnes del “coaching”, Lluís Horrach de 3rD, va presentar els dos futbolistes del Mallorca. Després de la presentació els alumnes del “coaching” varen començar a fer preguntes als dos jugadors, per exemple: ''Quan teníeu la nostra edat, quins somnis teníeu?' 'També en varen fer moltes més sobre els seus somnis, el llarg camí que han hagut de fer per arribar a aconseguir-los... A l'aula hi va haver, a part dels participants al “coaching”, la directora, l'orientadora, altres professors i alguns fotògrafs.
La veritat és que vàrem aprendre molt, ens ensenyaren que lluitant pels teus somnis es poden fer realitat i això va servir de molt per als alumnes del “coaching”.
Al final, la directora va fer un petit discurs; els jugadors ens varen cridar un per un i digueren una qualitat de cadascun. Ens donaren una bossa del Mallorca amb coses dedins, com un conte, un quadern, una gorra i moltes cosetes més. I sobretot, tothom es va fer fotos amb els dos jugadors i en teoria aquestes fotos han de sortir al diari.
Va ser una bona classe de “coaching”. GRÀCIES a les professores d'aquest projecte!!!

Alicia Tugores