Cercar en aquest blog

dimecres, 29 de maig de 2013

VII Olimpíada esportiva

ESPORT VIU, VIU L'ESPORT
Aquesta setmana, a la fi, se celebraran les Olimpíades de l'IES Antoni Maura. S'havien de fer dia 16, però el mal temps va obligar a ajornar-les.

Les Olimpíades IES ANTONI MAURA
Les Olimpíades sempre es fan gairebé al final de curs. Enguany s'havien de fer el 16/05/2013, però a causa del mal temps es faran dia 30 de maig.
A les olimpíades participen tots els alumnes de l'institut Antoni Maura. Hi haurà moltes activitats com:
Els 50m, que se tracta de córrer, el llançament de pes i moltes més. Hem de venir vestits d'esport, dur aigua, crema solar i, si volem comprar algun gelat, hem de dur doblers.
Al final de les olimpíades cada classe haurà d'anar amb el seu autobús. Serà un dia amb moltes activitats i un dia molt divertit.
Denisa
***
Les Olimpíades són una perfecta ocasió per demostrar que pots guanyar al millor de la classe o pots demostrar que el teu fort no són els esports.
Hi ha diverses proves: llançament de pes, 50 metres llisos, cursa de relleus, salt,  i cursa per a motòrics. Són bastant bones per promoure l'esport i la competitivitat.
Nico Costa
***
El pròxim dijous 30 de maig se celebrerà la setena edició de les olimpíades de l'IES Antoni Maura. Tendran lloc al poliesportiu de Son Moix. Les olimpíades comencen a les 09:00 i acabaran a les 14:00. Primer faran un entrenament general i després començaran les proves. Entre les proves hi haurà:
50 metres llisos
100 metres relleu
Salt de longitud
Llançament de pes
Petanca
Cursa d’obstacles
També faran un LIPDUB.
Recordau que hi haurà bar on podreu comprar sense cap problema, hi haurà també una ambulància per si hi hagués qualque accident i els autobusos.

Recordau que s’ha de dur:
Aigua
Berenar/doblers per comprar en el bar
Gorra
Crema solar
Roba esportiva

PRECAUCIÓ: no heu de pujar a les baranes, no heu de fer cap destrossa als banys, ni a cap altre lloc del recinte.
Lorena i Génesis
***
Com cada any, al Maura se celebren les olimpíades, que és una part important per a la nota d’educació física, ja que compta com una unitat didàctica més. Es fan a  Son Moix, no faceu dois.
Consta de diferents proves i enguany se n’han afegit d’altres. 
LES PROVES SÓN:
-50m: consisteix a córrer en un circuit d'atletisme 50 metres.
-Pes: consisteix a tirar una bolla a molta distància.
-Relleu: és per fer una prova amb un company de classe.
-Salt: has de saltar el màxim que puguis.
I per als discapacitats hi ha:
-Corregudes amb cadires de rodes i fer un circuit amb cadires de rodes; també hi participarà gent que no sigui discapacitada.

SORT A TOTS!!!
Joset Murillo

***
Les Olimpíades és una excursió que es fa cada curs. És divertida, de tots els cursos i sobretot esportiva, dura tot el dia i es fan diferents activitats esportives com corregudes, llançament de pes, salts, hi haurà activitats especials per als nins i nines que tenguin problemes o vagin en cadira de rodes i molt més.
S'ha de dur roba còmoda i curta (ja que farà moltíssima calor), crema solar perquè farà molt de sol, molta aigua i qualque cosa per menjar a l'hora ''del pati''. Hi van professors i alumnes de batxiller que faran de monitors, i a les grades hi haurà gent de diversos cursos fent d'animadors per a tots aquells que competesquin.
Cada classe ha d'anar conjuntada, per exemple 3rA ha agafat una camiseta blanca i per darrera han posat el seu nom i un número (qualsevol). Han pintat de colors les lletres i el número i per davant, amb esprais, han posat 3rA en verd “fofi”.
Al final de l'excursió es repartiran els premis, una medalla!!
Alicia Tugores

***
Les olimpíades del Maura són una celebració en nom de l'esport, se celebren cada any a Son Moix.
Competeixen alumnes de tots els cursos, ESO i Batxillerat, competeixen a les proves de: salt de longitud, 50m llisos, 100m llisos, relleus de 100m, llançament de pes i una correguda en cadira de rodes.
S'ha de portar gorra, protecció solar i molta aigua.
Juan Daniel Toro