En aquestes olimpíades hi ha hagut coses innovadores, com la música, la qual cosa va fer que els adolescents del centre se sentissin més animats i més il·lusionats. Enguany les proves eren:
-50 metres llisos
-100 metres per relleu
-Prova de salt
-Prova d'agilitat
Aquestes olimpíades varen sortir a IB3 televisió. També hi va haver molt de companyonia animant els corredors. Es varen batre uns quants rècords de velocitat en 50 i 100, els corredors se sentiren molt satisfets amb la victòria, ja que la darrera cursa a 50 va ser molt interessant; hi havia els corredors més ràpids. Va guanyar Iàssir. Hi va haver molta col·laboració per part dels professors i antics i vells alumnes. Els professors feren una cursa de 50, com cada any, on es podia notar que hi havia molta amistat entre ells.
Noe Jiménez
Les Olimpíades varen estar molt bé, me varen agradar molt. La música va estar molt bé; les curses, els salts i la petanca, també. Però per començar les curses tardaven molt.
És destacable que vàrem sortir per IB3 TV. Però alguns nins se passejaven per enmig i molestaven. Però me va agradar molt.