Cercar en aquest blog

dilluns, 25 de maig del 2015

Olimpíades 2015

IMPRESSIONS SOBRE LES OLIMPÍADES
A l'IES Antoni Maura se celebren unes olimpíades el pròxim dia 26 de maig. Tots els alumnes assistiran a aquest esdeveniment tan divertit. Se celebraran a l'estadi de Son Moix, sortirem amb autocars a les vuit i començaran a les nou del matí. Hi ha totes les proves: 50 metres llisos, 100 metres relleus, llançament de pes, salt, fins i tot petanca per als discapacitats. Hi participaran tots els cursos, des d'al·lots de 1r d'ESO fins a 1r de batxillerat. Tot està organitzat amb temps, totes les proves.

Les olimpíades s'acabaran a les dues, però els autocars vendran per torns, el primer a les dues, el segon a a les dues i mitja, i el tercer a les tres de l'horabaixa.

Esper que siguin molt divertides com les d'altres anys, m'ho pas molt bé sempre que hi vaig.
Fran Mesa

El dia 26 de maig seran les Olimpíades anuals de l'IES Antoni Maura. És una competició que feim per donar suport a les organitzacions esportives, cada classe competeix amb la corresponent, per exemple: 1r ESO (A,B,C,D I E) CONTRA 2n ESO (A,B,C I D), després 3r ESO (A,B,C I D) 4t ESO (A,B,C I D) 1r BATX. (A i B).
En aquestes olimpíades intenten donar suport als nins discapacitats perquè també puguin participar en la competició.
Hi ha activitats de velocitat (sprint) que són: 50 metres llisos, Relleus (100 metres), Salt de longitud, Llançament de pes, prova d'agilitat i punteria amb la pilota de petanca.
Tots evidentment volen guanyar qualque medalla, però hi ha dificultats; no s'ha de pensar a guanyar o perdre, el que compta és participar i divertir-se amb els companys de classe i passar un dia agradable, però amb un poquet de competència en les activitats. A jo personalment poder participar en les olimpíades és el millor que m'ha passat i vull seguint participant en aquest tipus d'activitat.
Welinton Sandoval

Aquest dimarts dia 26, l'institut Antoni Maura realitzarà unes olimpíades a Son Moix.
Els alumnes hi aniran i tornaran en autocar.
En arribar, tots els alumnes del centre realitzarem uns estiraments amb els professors d'educació física.
Després es començaran a muntar les proves, i tot seguit cridaran els alumnes corresponents a cada una.
S'aniran classificant els millors, fins que quedin tres finalistes. Els tres millors de cada prova guanyaran una medalla.
Hi ha premis per a la classe que més animi i la classe que hi vagi a conjunt.
El bar del recinte estarà obert tot el dematí.
És recomanable que els alumnes duguin crema solar i una gorra.

Hi ha diferents proves:
-50 metres
-Relleus
-Salt de longitud
-Llançament de pes
-Petanca
-Circuit d'agilitat
Estefanía Lualdi