Cercar en aquest blog

dimecres, 26 d’octubre del 2011

Excursió de 3r d'ESO

Excursió al Parc de Tecnologies Ambientals

Dia 18 d'octubre els alumnes de 3r d'ESO vàrem anar a una excursió programada pels professors de Ciències Naturals. Vàrem anar al Parc de Tecnologies Ambientals. Hi anàrem amb dos autocars.
Quan vàrem baixar dels autocars hi havia un llac no molt fons i unes estàtues fetes amb coses reciclades. Però el que més ens va cridar l'atenció va ser un tren. En entrar dins l'edifici d'Es Parc vàrem veure una sala on hi havia coses reciclades en forma de motos, etc. i objectes fets amb material reciclat. Després ens posaren un vídeo de reciclatge i ens varen fer una xerrada sobre com reciclar els residus. Quan va acabar, la mitat vàrem pujar al tren i els altres es quedaren a berenar.
La gent que anava amb el tren va veure totes les instal·lacions del Parc i les màquines que hi havia. També hi havia molts de treballadors i camions que duien els fems a una màquina que els incinerava. En una part del viatge amb el tren, vàrem passar per un lloc que feia pudor. Després vàrem baixar i ja tornàrem a l'institut.

Sinan i Josep Pol (3rC)